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OUR EVENTS

Find here the Calendar of our next special evenings.

A different way to discover or rediscover Goood between Food, Wine and Music! 

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MERCREDI 14 FÉVRIER à partir de 19h

THE LOVE DINNER

Si vous vous aimez comme on vous aime, fêtez la Saitn Valentin chez Goood Antibes.
Gourmandise, Volupté et Tendresse pour faire de cette soirée, une soirée inoubliable ! 

Menu Apéritif, Amuses Gueule, Entrée, Plat et Dessert à 45€
 

Réservations au 09.52.00.69.67

Nombre de Places Limitées

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SAMEDI 30 DÉCEMBRE
de 19h à 22h30

PULL MOCHE DINER

Passez la veille de votre Réveillon chez Goood ! 
Venez avec votre Pull Moche de Noël le plus Moche, et tentez de gagner une Bouteille de Champagne pour Trinquer en Famille ou entre Amis ! 

Menu 3 Plats à 39€

LIVE DJ SET by Ken

Réservations au 09.52.00.69.67

Nombre de Places Limitées

MARDI 31 OCTOBRE
de 19h à 22h30

HALLOWEEN 
vs
HALLOWEED

Fêtez Halloween différemment, avec un Dîner en Trois Actes et le DJ Set de Ken

Réservations au 09.52.00.69.67

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COUPE DE FRANCE
DU BURGER 2023

Notre Burger FREED 45 est
sélectionné pour la Finale Nationale du 12-04 à Paris !

Découvrez-le et Dégustez-le dès le Mardi 7 Mars 

Simon Sottocorno, Chef et Propriétaire de Goood Antibes, participe, pour la 3ème année d'affilé, à la Coupe de France du Burger Socopa. 

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Le Thème de l'édition 202E est le Rock n'Roll, et notre recette FREED 45, s'est classée à la 2ème Place de la Région Sud-Est, en décrochant ainsi la qualification pour la FINALE NATIONALE du 12 Avril 2023 à Paris, à laquelle participeront les 25   Meilleurs Burgers de France 

 

FREED 45 est un Burger inspiré par le Rock n'Roll et notamment ses terres natales, la Louisiane et le Tennessee, aux notes épicées, fumées et pimentées et avec un très très haut taux de gourmandise, avec sa Crème Chanilly à la Mimolette, Piment et Jack Daniel's Fire


FREED 45 : 

Pain Brioché au Charbon Végétal, Haché Charolais aux Lardons Fumés et Haricots Rouges, Sauce Spicy Louisiana Maison, Sucrine, Provolone Fumé, Oignons Grelot Confits Flambés au Jack Daniel's Fire, Poivrons Grillés, Pastrami Fumé, Siphon de Crème à la Mimolette Vieille, Piment et Jack Daniel's Fire

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FOOD, WINE & POP! 

Friday November 26, 2021
from 7 p.m. to 11 p.m.

Quickly book your Table for this new Musical Evening hosted by KEN's DJ Set Live, from the Association antiboise POP!

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Spend a different moment, rich in flavors and Goood Vibes with, on the program:  
A starter + main course + dessert menu for €35 and a food and wine pairing (optional) for €15 per person.

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(we are now in winter clothes and our capacity is very limited, so get there early!)

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Reservations at 09.52.00.69.67

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TWO EPHEMERAL DINNERS

Friday 1 and Saturday 2 Oct.
from 7 p.m. to 11 p.m.

Two dinners like no other, with an Ephemeral Team worthy of an All Star Game! 

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In the Kitchen - Simon (Good Antibes)

Indoor - Louis (L'Atelier - Antibes)

Aux Platines - KEN (Pop Asso) (Friday 1-10)

On the Platinum: Valdo (Saturday 2-10)

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A starter + main course + dessert menu for €35 and a food and wine pairing (optional) for €15 per person.

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Reservations at 09.52.00.69.67

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FRENCH CUP
BURGER 2022

Good in Competition with 
an Exclusive Recipe!

For the second consecutive year, Simon Sottocorno, Chef and Owner of Goood Antibes, is taking part in the Coupe de France du Burger Socopa.

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The Theme of the 2022 edition is linked to Travel, and Goood is trying its luck for the National Selections which will take place in February, with PAINGÉE.

 

This unique recipe, inspired by the concept of Pangea, the Mono-Continent imagined by the Meteorologist Wegener at the very beginning of the 20th Century, combines in harmony, flavors and textures, Asian and African cuisines.


PAINGÉE: 

Brioche Bread with Katsuobushi and African Spices, Charolais Chopped, Cheese Beninese 'Wagashi', Mafé Sauce, Plantain Bananas, Onions Confit to  Soy Sauce, Raw Marinated Pak Choy, Shrimp Chips)

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